Produkty pro Čerstvé sušené houby (27)

Ravioli Cuori s houbami Porcini

Ravioli Cuori s houbami Porcini

Čerstvé ravioli ve tvaru srdce, plněné houbami porcini a ricottou, jsou vynikajícím příkladem italského řemesla, navržené tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější a nejsofistikovanější chutě. Těsto čerstvé těstoviny je tvarováno do malých srdcí, symbolu kulinářské vášně a oddanosti. Náplň ukrývá poklad chutí hub a jemnou svěžest ricotty.
Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Zelenina - Bílé Houbě

Zelenina - Bílé Houbě

Tyto houby patří mezi nejznámější, protože se pěstují více než jedno století, intenzivně. Také se jim říká "pařížské houby", když jsou pěstovány v jeskyních. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby jemně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" potřebují pouze uvařit. Tipy na uchování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části vaší lednice při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Čerstvé balené kultivované houby 350g - Kvalitní 1. třídy čerstvé balené 350g kultivované houby

Čerstvé balené kultivované houby 350g - Kvalitní 1. třídy čerstvé balené 350g kultivované houby

1. třída čerstvých kvalitních kultivovaných hub. Prosím, pošlete zprávu pro obchodní dotazy.
Hlíva shiitake - čerstvé houby

Hlíva shiitake - čerstvé houby

Čerstvé shiitake houby z litevské farmy velkoobchod
Houbu

Houbu

čerstvé hříbky, lišky, žampiony, ústřičné houby, enoki houby, shiitake smetanové houby, královské ústřičné houby
Ocas krůty

Ocas krůty

Hřib kropenatý, vědecky známý jako Trametes versicolor, je druh houby známý svým jedinečným vzhledem, který připomíná ocasní peří krůty. Má bohatou historii v tradiční medicíně, zejména v asijských kulturách, kde byl po staletí používán pro své potenciální zdravotní přínosy. Obvykle se konzumuje ve formě čaje nebo jako doplněk stravy, aby se využily jeho léčivé vlastnosti.
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Bio Tagliatelle s Houbami a AOC Kaštanem z Ardèche - Naše Těstoviny

Bio Tagliatelle s Houbami a AOC Kaštanem z Ardèche - Naše Těstoviny

Semolina z tvrdé pšenice bio vysoké kvality, bio mouka z kaštanů AOC z Ardèche (10 %), bio prášek z hříbků (3 %), bio muškátový oříšek. Obsahuje lepek, vejce a stopy sóji. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: ENERGIE - 1462 kJ / 345 kcal PROTEINY - 10,8 g SACHARIDY - 71 g, z toho cukry 2,1 g TUKY - 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g VLÁKNINA - 3 g SŮL - 0,02 g Ean13: 3701511705336 Reference: TagliatelleBioCepeChataigneFr1
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Bulharské Hřiby

Bulharské Hřiby

Bulharský Produkt. Kontaktujte nás!
Almeja blanca

Almeja blanca

Almeja blanca pocházející z Vietnamu. Mražený sáček o hmotnosti 2 kilogramy, podávaný s maximální péčí, aby nedošlo k přerušení chladícího řetězce.
Žlutá cibule

Žlutá cibule

Žlutá cibule, sklizeň 2020 balená po 10, 15 kg.
Hovězí Omasum

Hovězí Omasum

Mražené hovězí omasum Původ EU, Jižní Amerika
Čerstvý Česnek

Čerstvý Česnek

Čerstvý Česnek
Kousky sušenek

Kousky sušenek

Pečivo a kousky sušenek: - různé velikosti: kapky, kousky, granulát, vykrajované sušenky, křupavé - různé druhy: světlé, tmavé nebo hořké, amarettini, karamelové nebo spekulatius, potažené atd. - s ovocem, čokoládou, ořechy - bez cukru / Halal / Košer / bez alergenů atd. - Specifické formulace pro zákazníky - Slané: s pepřem, cibulí, bylinkami.
Čerstvé Bianchetto hřiby (Tuber Borchii Vitt) - Čerstvé Bianchetto hřiby

Čerstvé Bianchetto hřiby (Tuber Borchii Vitt) - Čerstvé Bianchetto hřiby

Druh: Tuber Borchii Vittadini Univerzální, Bianchetto plní stejnou roli jako bílý hřib. Jeho silná chuť a aroma mohou doprovázet téměř jakékoli jídlo se omáčkou. Sezóna: Od poloviny zimy do jara, přibližně od ledna do dubna.
Plátky čerstvých pěstovaných hub - Kvalitní čerstvé plátky pěstovaných hub třídy A

Plátky čerstvých pěstovaných hub - Kvalitní čerstvé plátky pěstovaných hub třídy A

Prosím, pošlete zprávu ohledně pracovní nabídky.
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Čerstvé, Hromadně Pěstované Houbě 1 Krabice - Kvalitní 1. Třídy Čerstvé Hromadně 1kg Pěstované Houbě

Čerstvé, Hromadně Pěstované Houbě 1 Krabice - Kvalitní 1. Třídy Čerstvé Hromadně 1kg Pěstované Houbě

1. třída, čerstvé, vysoce kvalitní kultivované houby. Prosím, pošlete zprávu pro obchodní dotazy.
Čerstvá, Balená Houbová Houbová - Vysoce Kvalitní 1. Třídy Čerstvá, Balená 350g Houbová Houbová

Čerstvá, Balená Houbová Houbová - Vysoce Kvalitní 1. Třídy Čerstvá, Balená 350g Houbová Houbová

Houbové léčivé ústřice čerstvé a balené 1. třídy. Prosím, pošlete zprávu pro obchodní dotazy.
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Čerstvé Zimní Černé Hříbky (Tuber Melanosporum) - Čerstvé Zimní Černé Hříbky

Čerstvé Zimní Černé Hříbky (Tuber Melanosporum) - Čerstvé Zimní Černé Hříbky

Černá zimní lanýž (Tuber Melanosporum) je široce známý v celosvětové kuchyni jako "Perigord" lanýže, nebo v Itálii jako "Nero Pregiato", a je považován za krále černých lanýžů. Obvykle má zaoblený tvar, ale může být také nepravidelný nebo lalokovitý, obvykle dosahuje velikosti až 10 cm (3,9 palce). Je charakterizován malými pyramidálními hroty a černohnědou kůží; dužnina zimního černého lanýže je zpočátku bílá, poté tmavne. Je prostoupena bílými žilkami, které s věkem hnědnou.
ČERNÝ HŘÍBEK ŠÉFKUCHAŘSKÝ SET NA VEČEŘI – Čerstvý Černý - ČERNÝ HŘÍBEK

ČERNÝ HŘÍBEK ŠÉFKUCHAŘSKÝ SET NA VEČEŘI – Čerstvý Černý - ČERNÝ HŘÍBEK

Hlívy se často pěstují a kultivují na specifických místech, aby lépe vyhověly vysoké poptávce. Nicméně u některých typů hříbků není pěstování a farmaření možností a dodavatelé se musí spoléhat na divoké zdroje hříbků.
Čerstvá Burgundská Černá Hřib (Tuber Uncinatum) - Čerstvá Burgundská Černá Hřib

Čerstvá Burgundská Černá Hřib (Tuber Uncinatum) - Čerstvá Burgundská Černá Hřib

Burgundská lanýž, známý také jako podzimní lanýž, se sklízí ve Francii, Španělsku, Itálii a v některých východoevropských zemích, jako je Bulharsko. Má o něco intenzivnější aroma a silnější charakter než jeho příbuzný, letní lanýž. Zpočátku má hořkou chuť, ale ta ustupuje jemnějším chutím lískových oříšků a hub.